
>
Хвыля, С.Микроструктурные исследования модифицированной чечевичной муки / С. Хвыля, В. Крылова, Д. Василевская //
Хвыля, С.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 12. - С. 13-15.
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: чечевица -- чечевичная мука -- сочевиця -- борошно з сочевиці --
Додаткові точки доступу:
Крылова, В.
Василевская, Д.
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: чечевица -- чечевичная мука -- сочевиця -- борошно з сочевиці --
Додаткові точки доступу:
Крылова, В.
Василевская, Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|