>
637.65.096.571
Аникеева, Н. В.Производство хлеба с использованием нутовой муки и белкового изолята из семян нута / Н. В. Аникеева //
Аникеева, Н. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N7. - С. 59-62. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/7)
Рубрики:
Россия - Волгоградская область
Росія - Волгоградська область
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- ассортимент -- асортимент -- структура -- нутовая мука -- нутове борошно -- пшеничная мука -- пшеничне борошно -- химический состав -- хімічний склад -- содержание витаминов -- вміст вітамінів -- минеральные вещества -- мінеральні речовини --
(Шифр в БД Х367526/2011/7)
| УДК | |
| 637.65.096.571 |
Рубрики:
Россия - Волгоградская область
Росія - Волгоградська область
Ключові слова: хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- ассортимент -- асортимент -- структура -- нутовая мука -- нутове борошно -- пшеничная мука -- пшеничне борошно -- химический состав -- хімічний склад -- содержание витаминов -- вміст вітамінів -- минеральные вещества -- мінеральні речовини --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|