Не можна миритися з тим, що значення вівса як основної кормової і дієтичної продовольчої культури, сьогодні відійшло на другий план / О. Буняк //
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - . - N 2. - С. 20-22. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З092708/2013/2)
Ключові слова: овес -- сорт -- якість зерна -- селекція -- овес -- сорт -- качество зерна -- селекция --
Анотація:
Висвітлино основні якісні показники зерна вівса. Визначено основні напрямки селекційної роботиз вівсом в умовах Лісостепу. Наведено характеристику цінних за якістю зерна сортів вівса селекції Носівської селекційно-дослідної станції.
Приведены основные качественные показатели зерна овса. Определены основные направления селекционной работы с овсом в условиях Лесостепи. Приведена характеристика ценных по качеству зерна сортов овса селекции Носовской селекционно-опытной станции.