001.892:664.681:641.56
Розробка бісквітних напівфабрикатів дієтичного призначення [Текст] / О. В. Лакіза, М. В. Щербина, К. Ю. Іщенко //
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - . - N 3. - С. 25-29.. - Бібліогр.: с. 28..
(Шифр в БД З021376/2018/3)
УДК
001.892:664.681:641.56
001.892
664.681
641.56

Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- бісквіти -- бисквиты -- цукрозамінник -- сахарозаменитель -- екстракт стевії -- экстракт стевии -- тростинний цукор -- тростниковый сахар -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- піноутворення -- пенообразование -- стійкість піни -- стойкость пены -- дисперсна система --
Додаткові точки доступу: