>
001.892:664.681:641.56
Лакіза, О. В.Розробка бісквітних напівфабрикатів дієтичного призначення [Текст] / О. В. Лакіза, М. В. Щербина, К. Ю. Іщенко //
Лакіза, О. В.
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2018. - N 3. - С. 25-29.. - Бібліогр.: с. 28..
(Шифр в БД З021376/2018/3)
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- бісквіти -- бисквиты -- цукрозамінник -- сахарозаменитель -- екстракт стевії -- экстракт стевии -- тростинний цукор -- тростниковый сахар -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- піноутворення -- пенообразование -- стійкість піни -- стойкость пены -- дисперсна система --
Додаткові точки доступу:
Щербина, М. В.
Іщенко, К. Ю.
(Шифр в БД З021376/2018/3)
| УДК | |
| 001.892:664.681:641.56 | |
| 001.892 | |
| 664.681 | |
| 641.56 |
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- бісквіти -- бисквиты -- цукрозамінник -- сахарозаменитель -- екстракт стевії -- экстракт стевии -- тростинний цукор -- тростниковый сахар -- органолептичні показники -- органолептические показатели -- піноутворення -- пенообразование -- стійкість піни -- стойкость пены -- дисперсна система --
Додаткові точки доступу:
Щербина, М. В.
Іщенко, К. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|