
>
Радзієвська, І. Г.Особливості оливкової олії з точки зору хлібопекарної та кондитерської промисловості [Текст] / І. Г. Радзієвська, Т. А. Полонська //
Радзієвська, І. Г.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 26-27.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: оливкова олія -- оливковое масло -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- класифікація -- классификация -- виробництво -- производство -- застосування -- применение --
Додаткові точки доступу:
Полонська, Т. А.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: оливкова олія -- оливковое масло -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- класифікація -- классификация -- виробництво -- производство -- застосування -- применение --
Додаткові точки доступу:
Полонська, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|