
>
Грищенко, А. Н.Использование гречневой муки в производстве безглютенового хлеба / А. Н. Грищенко, Л. А. Михоник, В. И. Дробот //
Грищенко, А. Н.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N4. - С. 61-62. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/4)
Ключові слова: безглютеновое тесто -- приготовление -- технологический процесс -- показатели качества --
Додаткові точки доступу:
Михоник, Л. А.
Дробот, В. И.
(Шифр в БД Х367526/2011/4)
Ключові слова: безглютеновое тесто -- приготовление -- технологический процесс -- показатели качества --
Додаткові точки доступу:
Михоник, Л. А.
Дробот, В. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|