
>
663.432:663.437
Ковальова, О. С.Виробництво гречаного солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] / О. С. Ковальова //
Ковальова, О. С.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 10. - С. 46-48. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/10)
Ключові слова: гречка -- гречиха -- хімічний склад -- химический состав -- пророщування -- проращивание -- технологія -- технология -- плазмохімічно активована вода -- плазмохимически активированная вода --
(Шифр в БД Х367526/2016/10)
УДК | |
663.432:663.437 | |
663.432 | |
663.437 |
Ключові слова: гречка -- гречиха -- хімічний склад -- химический состав -- пророщування -- проращивание -- технологія -- технология -- плазмохімічно активована вода -- плазмохимически активированная вода --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|