
>
Горбань, Н.Белый хлеб за 30 минут тоже можно спечь / Н. Горбань //
Горбань, Н.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 10. - С. 25-29.
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: белый хлеб -- приготовление -- брожение теста -- замес теста -- безопарный способ -- дрожжевое тесто -- рецепт -- клейковина -- выпечка хлеба -- білий хліб -- приготування -- бродіння тіста -- заміс тіста -- безопарний спосіб -- дріжджове тісто -- рецепт -- клейковина -- випічка хліба --
Анотація:
Дрожжевой хлеб за полчаса не приготовишь, поэтому в названии этого хлеба 30 мин. относятся только ко времени расстойки заготовок, что совпадает с периодом собственно брожения теста, потому что заготовки формуют немедленно после замеса теста.
Дріжджовий хліб за півгодини не приготуєш, тому в назві цього хліба 30 хв. відносяться тільки до часу розстойки заготовок, що збігається з періодом власне бродіння тіста, тому що заготовки формують негайно після замісу тіста
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: белый хлеб -- приготовление -- брожение теста -- замес теста -- безопарный способ -- дрожжевое тесто -- рецепт -- клейковина -- выпечка хлеба -- білий хліб -- приготування -- бродіння тіста -- заміс тіста -- безопарний спосіб -- дріжджове тісто -- рецепт -- клейковина -- випічка хліба --
Анотація:
Дрожжевой хлеб за полчаса не приготовишь, поэтому в названии этого хлеба 30 мин. относятся только ко времени расстойки заготовок, что совпадает с периодом собственно брожения теста, потому что заготовки формуют немедленно после замеса теста.
Дріжджовий хліб за півгодини не приготуєш, тому в назві цього хліба 30 хв. відносяться тільки до часу розстойки заготовок, що збігається з періодом власне бродіння тіста, тому що заготовки формують негайно після замісу тіста
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|