
>(Свободных экземпляров нет)
Николаев, С.Как алхимики наших дней узнали, что происходит в кастрюле [Текст] / С. Николаев //
Николаев, С.
Инженер : науч.-попул. журн. - 2012. - N 12. - С. 18-19. - ISSN 868 -443X.
(Шифр в БД И207147/2012/12)
Ключові слова: кулинария -- молекулярная гастрономия -- инновационные технологии -- кулінарія -- молекулярна гастрономія -- інноваційні технології --
Анотація:
Британский физик Николас Курти и французский химик Эрве Тис долгие годы занимались изучением явлений, происходящих при разного рода кулинарных трансформациях, и создали в конце концов новую область науки, которую назвали "молекулярной гастрономией".
Британський фізик Ніколас Курті і французький хімік Ерве Тіс довгі роки займалися вивченням явищ, що відбуваються при різного роду кулінарних трансформаціях, і створили зрештою нову область науки, яку назвали "молекулярною гастрономією".
(Шифр в БД И207147/2012/12)
Ключові слова: кулинария -- молекулярная гастрономия -- инновационные технологии -- кулінарія -- молекулярна гастрономія -- інноваційні технології --
Анотація:
Британский физик Николас Курти и французский химик Эрве Тис долгие годы занимались изучением явлений, происходящих при разного рода кулинарных трансформациях, и создали в конце концов новую область науки, которую назвали "молекулярной гастрономией".
Британський фізик Ніколас Курті і французький хімік Ерве Тіс довгі роки займалися вивченням явищ, що відбуваються при різного роду кулінарних трансформаціях, і створили зрештою нову область науки, яку назвали "молекулярною гастрономією".
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|