664.663.4
Особливості сучасного виробництва хлібобулочних виробів з додаванням продуктів переробки зерна кукурудзи [Текст] / О. В. Лакіза, Л. В. Сидорчук //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N12. - С. 52-55. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/12)
УДК
664.663.4

Ключові слова: зерно кукурудзи -- зерно кукурузы -- борошно кукурудзяне -- мука кукурузная -- крупа кукурудзяна -- крупа кукурузная -- олія кукурудзяна -- масло кукурузное -- рецептура -- композиційна суміш -- композиционная смесь -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия --
Анотація:
Розглянуто особливості сучасного виробництва хлібобулочних виробів, встановлено біологічну і фізіологічну цінність продуктів переробки зерна кукурудзи як інноваційних продуктів, додавання яких в рецептуру підвищує харчову цінність та розширює асортимент дієтичних хлібобулочних виробів.
Рассмотрены особенности современного производства хлебобулочных изделий, установлена биологическая и физиологическая ценность продуктов переработки зерна кукурузы как инновационных продуктов, добавление которых в рецептуру повышает пищевую ценность и расширяет ассортимент диетических хлебобулочных изделий.
Додаткові точки доступу: