
>
664.663.4
Лакіза, О. В.Особливості сучасного виробництва хлібобулочних виробів з додаванням продуктів переробки зерна кукурудзи [Текст] / О. В. Лакіза, Л. В. Сидорчук //
Лакіза, О. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N12. - С. 52-55. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/12)
Ключові слова: зерно кукурудзи -- зерно кукурузы -- борошно кукурудзяне -- мука кукурузная -- крупа кукурудзяна -- крупа кукурузная -- олія кукурудзяна -- масло кукурузное -- рецептура -- композиційна суміш -- композиционная смесь -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия --
Анотація:
Розглянуто особливості сучасного виробництва хлібобулочних виробів, встановлено біологічну і фізіологічну цінність продуктів переробки зерна кукурудзи як інноваційних продуктів, додавання яких в рецептуру підвищує харчову цінність та розширює асортимент дієтичних хлібобулочних виробів.
Рассмотрены особенности современного производства хлебобулочных изделий, установлена биологическая и физиологическая ценность продуктов переработки зерна кукурузы как инновационных продуктов, добавление которых в рецептуру повышает пищевую ценность и расширяет ассортимент диетических хлебобулочных изделий.
Додаткові точки доступу:
Сидорчук, Л. В.
(Шифр в БД Х367526/2016/12)
УДК | |
664.663.4 |
Ключові слова: зерно кукурудзи -- зерно кукурузы -- борошно кукурудзяне -- мука кукурузная -- крупа кукурудзяна -- крупа кукурузная -- олія кукурудзяна -- масло кукурузное -- рецептура -- композиційна суміш -- композиционная смесь -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия --
Анотація:
Розглянуто особливості сучасного виробництва хлібобулочних виробів, встановлено біологічну і фізіологічну цінність продуктів переробки зерна кукурудзи як інноваційних продуктів, додавання яких в рецептуру підвищує харчову цінність та розширює асортимент дієтичних хлібобулочних виробів.
Рассмотрены особенности современного производства хлебобулочных изделий, установлена биологическая и физиологическая ценность продуктов переработки зерна кукурузы как инновационных продуктов, добавление которых в рецептуру повышает пищевую ценность и расширяет ассортимент диетических хлебобулочных изделий.
Додаткові точки доступу:
Сидорчук, Л. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|