
>
Рудометова, Н. В.Особенности выделения синтетических красителей из консервированных компотов / Н. В. Рудометова //
Рудометова, Н. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 2. - С. 47-48. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: консервированные компоты -- модельные образцы -- процесс экстракции -- синтетические пищевые красители -- консервовані компоти -- модельні зразки -- процес екстракції -- синтетичні харчові барвники --
Анотація:
Широкое применение пищевых добавок, в часности пищевых красителей, позволяет недобросовестным участникам рынка производить и поставлять в торговую сеть фальсифицированные пищевые продукты. Исследованы технологические параметры экстракции синтетических красителей из модельных образцов консервированных компотов и их очистка от сопутствующих примесей. Полученные результаты подтвердили актуальность проведенных исследований.
Широке застосування харчових добавок, в часності харчових барвників, дозволяє недобросовісним учасникам ринку виробляти і постачати в торговельну мережу фальсифіковані харчові продукти. Досліджено технологічні параметри екстракції синтетичних барвників з модельних зразків консервованих компотів і їх очищення від домішок. Отримані результати підтвердили актуальність проведених досліджень.
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: консервированные компоты -- модельные образцы -- процесс экстракции -- синтетические пищевые красители -- консервовані компоти -- модельні зразки -- процес екстракції -- синтетичні харчові барвники --
Анотація:
Широкое применение пищевых добавок, в часности пищевых красителей, позволяет недобросовестным участникам рынка производить и поставлять в торговую сеть фальсифицированные пищевые продукты. Исследованы технологические параметры экстракции синтетических красителей из модельных образцов консервированных компотов и их очистка от сопутствующих примесей. Полученные результаты подтвердили актуальность проведенных исследований.
Широке застосування харчових добавок, в часності харчових барвників, дозволяє недобросовісним учасникам ринку виробляти і постачати в торговельну мережу фальсифіковані харчові продукти. Досліджено технологічні параметри екстракції синтетичних барвників з модельних зразків консервованих компотів і їх очищення від домішок. Отримані результати підтвердили актуальність проведених досліджень.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|