
>
Нінуа, О.Біоцукор: що таке і з чим його їдять? [Текст] / О. Нінуа //
Нінуа, О.
Agroexpert : практ. посіб. аграрія. - 2017. - № 11. - С. 45-47.. - ISSN 2078-8193.
(Шифр в БД A634806/2017/11)
Ключові слова: виробництво цукру -- производство сахара -- цукровий буряк -- сахарная свекла -- кріогенна технологія -- криогенная технология -- випарна технологія -- выпарная технология -- сахароза -- згущений буряковий сік -- сгущенный свекольный сок -- буряковий концентрат --
(Шифр в БД A634806/2017/11)
Ключові слова: виробництво цукру -- производство сахара -- цукровий буряк -- сахарная свекла -- кріогенна технологія -- криогенная технология -- випарна технологія -- выпарная технология -- сахароза -- згущений буряковий сік -- сгущенный свекольный сок -- буряковий концентрат --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|