
>
[633.11:664.236-021.465]: 544.016
Жигунов, Д. О.Дослідження переваг і недоліків при визначенні клейковини автоматизованим і ручним способом [Текст] / Д. О. Жигунов, М. О. Ковальов, В. П. Ковальова //
Жигунов, Д. О.
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2017. - N3. - С. 21-26. - Бібліогр.: с. 25.
(Шифр в БД З021376/2017/3)
Ключові слова: зерно -- пшениця -- кількість клейковини -- количество клейковины -- якість клейковини -- качество клейковины -- методи визначення клейковини -- методы определения клейковины -- система глютоматик --
Анотація:
Встановлені основні відмінності між діючими стандарами ГОСТ 13586-68 та ДСТУ ISO 21415-2:2009, що можуть впливати на результати, а саме: спосіб відмивання клейковини (ручний і автоматизований), різна рідина для змішування тіста (вода та сольовий розчин), наявність та відсутність часу витримування (ферментації) тіста. Для досліджень були обрані 80 зразків зерна одного року врожаю, вирощеного в Південних регіонах нашої країни, з різною кількістю клейковини і різною її якістю.
Установлены основные различия между действующими стандартами ГОСТ 13586-68 и ДСТУ ISO 21415-2: 2009, которые могут влиять на результаты, а именно: способ отмывания клейковины (ручной и автоматизированный), разная жидкость для смешивания теста (вода и солевой раствор), наличие и отсутствие времени выдержки (ферментации) теста. Для исследований были выбраны 80 образцов зерна одного года урожая, выращенного в южных регионах нашей страны, с разным количеством клейковины и разным ее качеством.??
Додаткові точки доступу:
Ковальов, М. О.
Ковальова, В. П.
(Шифр в БД З021376/2017/3)
УДК | |
[633.11:664.236-021.465]: 544.016 | |
633.11 | |
664.236-021.465 | |
544.016 |
Ключові слова: зерно -- пшениця -- кількість клейковини -- количество клейковины -- якість клейковини -- качество клейковины -- методи визначення клейковини -- методы определения клейковины -- система глютоматик --
Анотація:
Встановлені основні відмінності між діючими стандарами ГОСТ 13586-68 та ДСТУ ISO 21415-2:2009, що можуть впливати на результати, а саме: спосіб відмивання клейковини (ручний і автоматизований), різна рідина для змішування тіста (вода та сольовий розчин), наявність та відсутність часу витримування (ферментації) тіста. Для досліджень були обрані 80 зразків зерна одного року врожаю, вирощеного в Південних регіонах нашої країни, з різною кількістю клейковини і різною її якістю.
Установлены основные различия между действующими стандартами ГОСТ 13586-68 и ДСТУ ISO 21415-2: 2009, которые могут влиять на результаты, а именно: способ отмывания клейковины (ручной и автоматизированный), разная жидкость для смешивания теста (вода и солевой раствор), наличие и отсутствие времени выдержки (ферментации) теста. Для исследований были выбраны 80 образцов зерна одного года урожая, выращенного в южных регионах нашей страны, с разным количеством клейковины и разным ее качеством.??
Додаткові точки доступу:
Ковальов, М. О.
Ковальова, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|