
>
Букшина, Л. С.Сировина та напівфабрикати для виробництва хлібобулочних здобних виробів [Текст] / Л. С. Букшина, А. В. Федонюк //
Букшина, Л. С.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 3. - С. 18-20. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2018/3)
Ключові слова: пшеничне борошно -- пшеничная мука -- вода -- дріжжі хлібопекарні пресовані -- дрожжи хлебопекарные прессованные -- вплив цукру -- влияние сахара -- сіль кухарська -- соль поваренная -- вплив жиру -- влияние жира -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- яєчні продукти -- яичные продукты --
Додаткові точки доступу:
Федонюк, А. В.
(Шифр в БД Х279026/2018/3)
Ключові слова: пшеничне борошно -- пшеничная мука -- вода -- дріжжі хлібопекарні пресовані -- дрожжи хлебопекарные прессованные -- вплив цукру -- влияние сахара -- сіль кухарська -- соль поваренная -- вплив жиру -- влияние жира -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- яєчні продукти -- яичные продукты --
Додаткові точки доступу:
Федонюк, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|