
>
Исследование биотрансформации жировых продуктов в производстве хлебобулочных изделий / Г. Ф. Дремучева [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Дремучева, Г. Ф.
Невский, А. А.
Косован, А. П.
Ружинский, А. О.
Зайчик, Б. Ц.
Хотченков, В. П.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Дремучева, Г. Ф.
Невский, А. А.
Косован, А. П.
Ружинский, А. О.
Зайчик, Б. Ц.
Хотченков, В. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|