637.336
Інтенсифікація процесу визрівання твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання / І. В. Буділович //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 11. - С. 83-84. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/11)
УДК
637.336

Ключові слова: сироваріння -- процес визрівання -- бактеріальні закваски -- термофільні молочнокислі палички -- технологія -- дослідження -- сыроварение -- процесс вызревания -- бактериальные закваски -- термофильные молочнокислые палочки -- технология -- исследование --
Анотація:
Исследованы факторы, влияющие на интенсификацию процесса созревания твердых сыров с низкой температурой второго нагревания. Экспериментальными исследованиями определено влияние бактериальной закваски и технологических параметров производства на процесс созревания твердого сыра.
Досліджено фактори, що впливають на інтенсифікацію процесу визрівання твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання. Експериментальним дослідженнями встановлено вплив бактеріальної закваски та технологічних параметрів виробництва на процес визрівання твердого сиру.