
>
Добронравова, Н.Дефекты хлеба, вызванные неправильным приготовлением теста [Текст] / Н. Добронравова //
Добронравова, Н.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 28.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: хлеб -- хліб -- тесто -- тісто -- качество -- якість -- дефекты -- дефекти --
Анотація:
Дефекты хлеба могут быть вызваны рядом отклонений от оптимального режима и нормальной техники приготовления теста.
Дефекты хліба можуть бути викликані низкою порушень оптимального режиму та нормальної техніки виготовлення тіста.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: хлеб -- хліб -- тесто -- тісто -- качество -- якість -- дефекты -- дефекти --
Анотація:
Дефекты хлеба могут быть вызваны рядом отклонений от оптимального режима и нормальной техники приготовления теста.
Дефекты хліба можуть бути викликані низкою порушень оптимального режиму та нормальної техніки виготовлення тіста.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|