
>
338.43.664
Руднев, М. Ю.Экономическая эффективность комплексного использования побочного сырья в мясоперерабатывающем производстве / М. Ю. Руднев, П. В. Шиндин //
Руднев, М. Ю.
Экономика с.-х. и перерабатывающих предприятий : теорет. и науч.-практ. журн. - 2013. - N 5. - С. 40-42. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2494.
(Шифр в БД Э850104/2013/5)
Ключові слова: побочное сырье -- побічна сировина -- комплексная переработка -- комплексна переробка -- субпродукты -- субпродукти -- экономическая эффективность -- економічна ефективність --
Анотація:
Показана экономическая эффективность использования побочных продуктов убоя скота в мясной промышленности. Рассмотрены возможности глубокой переработки субпродуктов I и II категории, крови, костей после убоя скота. Представлен расчет экономической эффективности проекта по переработке побочного сырья в пищевые продукты: ливерные колбасы, студни, зельцы, рулеты из рубца.
Показана економічна ефективність використання побічних продуктів забою худоби у м'ясній промисловості. Розглянуто можливості глибокої переробки субпродуктів I і II категорії, крові, кісток після забою худоби. Представлений розрахунок економічної ефективності проекту з переробки побічної сировини в харчові продукти: ліверні ковбаси, холодці, сальтисон, рулети з рубця.
Додаткові точки доступу:
Шиндин, П. В.
(Шифр в БД Э850104/2013/5)
УДК | |
338.43.664 |
Ключові слова: побочное сырье -- побічна сировина -- комплексная переработка -- комплексна переробка -- субпродукты -- субпродукти -- экономическая эффективность -- економічна ефективність --
Анотація:
Показана экономическая эффективность использования побочных продуктов убоя скота в мясной промышленности. Рассмотрены возможности глубокой переработки субпродуктов I и II категории, крови, костей после убоя скота. Представлен расчет экономической эффективности проекта по переработке побочного сырья в пищевые продукты: ливерные колбасы, студни, зельцы, рулеты из рубца.
Показана економічна ефективність використання побічних продуктів забою худоби у м'ясній промисловості. Розглянуто можливості глибокої переробки субпродуктів I і II категорії, крові, кісток після забою худоби. Представлений розрахунок економічної ефективності проекту з переробки побічної сировини в харчові продукти: ліверні ковбаси, холодці, сальтисон, рулети з рубця.
Додаткові точки доступу:
Шиндин, П. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|