
>
[664+66]:541.1
Амарант: химический состав, биохимические свойства и способы переработки / И. А. Абрамов [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N6. - С. 44-48. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: амарант -- белковые вещества -- білкові речовини -- способы выделения -- способи виділення -- использование -- використання -- пищевые продукты -- харчові продукти --
Анотація:
Обобщены литературные сведения химического, биохимического состава и различных способов переработки семян и фитомассы растения амарант. Приведены физиологические данные с описанием преимуществ и недостатков переработки зерна сухими и биохимическими способами. Дана характеристика областей применения продуктов из амаранта и выявлены перспективы процессов получения концентрированных белковых продуктов для некоторых отраслей пищевой промышленности.
Узагальнено літературні відомості хімічного, біохімічного складу і різних способів переробки насіння і фітомаси рослини амарант. Наведено фізіологічні дані з описом переваг і недоліків переробки зерна сухими і біохімічними способами. Дана характеристика областей застосування продуктів з амаранту та виявлено перспективи процесів одержання концентрованих білкових продуктів для деяких галузей харчової промисловості.
Додаткові точки доступу:
Абрамов, И. А.
Елисеева, Н. Е.
Колпакова, В. В.
Пискун, Т. И.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
УДК | |
[664+66]:541.1 | |
541.1 |
Ключові слова: амарант -- белковые вещества -- білкові речовини -- способы выделения -- способи виділення -- использование -- використання -- пищевые продукты -- харчові продукти --
Анотація:
Обобщены литературные сведения химического, биохимического состава и различных способов переработки семян и фитомассы растения амарант. Приведены физиологические данные с описанием преимуществ и недостатков переработки зерна сухими и биохимическими способами. Дана характеристика областей применения продуктов из амаранта и выявлены перспективы процессов получения концентрированных белковых продуктов для некоторых отраслей пищевой промышленности.
Узагальнено літературні відомості хімічного, біохімічного складу і різних способів переробки насіння і фітомаси рослини амарант. Наведено фізіологічні дані з описом переваг і недоліків переробки зерна сухими і біохімічними способами. Дана характеристика областей застосування продуктів з амаранту та виявлено перспективи процесів одержання концентрованих білкових продуктів для деяких галузей харчової промисловості.
Додаткові точки доступу:
Абрамов, И. А.
Елисеева, Н. Е.
Колпакова, В. В.
Пискун, Т. И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|