
>
Вимоги до якості хлібобулочних виробів //
Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический журнал. - 2012. - N 5. - С. 11.
(Шифр в БД Х444642/2012/5)
Ключові слова: якість -- хлібобулочні вироби -- органолептичні ознаки -- качество -- хлебобулочные изделия -- органолептические признаки --
(Шифр в БД Х444642/2012/5)
Ключові слова: якість -- хлібобулочні вироби -- органолептичні ознаки -- качество -- хлебобулочные изделия -- органолептические признаки --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|