
>
Шляхи розширення асортименту хлібобулочних виробів для хворих на діабет [Текст] / В. І. Дробот [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2011. - N 11. - С. 68-69. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2011/11)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: цукровий діабет -- глікемічний індекс -- цукрозамінники -- фруктоза -- білок -- фізіологічно-функціональні інгредієнти -- сахарный диабет -- гликемический индекс -- сахарозаменители -- белок -- физиологически функциональные ингредиенты --
Додаткові точки доступу:
Дробот, В. І.
Місечко, Н. О.
Бондаренко, Ю. В.
Тесля, О. Д.
(Шифр в БД Х367526/2011/11)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: цукровий діабет -- глікемічний індекс -- цукрозамінники -- фруктоза -- білок -- фізіологічно-функціональні інгредієнти -- сахарный диабет -- гликемический индекс -- сахарозаменители -- белок -- физиологически функциональные ингредиенты --
Додаткові точки доступу:
Дробот, В. І.
Місечко, Н. О.
Бондаренко, Ю. В.
Тесля, О. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|