
>
Свойства сырья и некоторые особенности технологического процесса изготовления многофункциональной пищевой добавки на основе пантов [Текст] / В. Г. Шелепов [и др.] //
Достижения науки и техники АПК. - М. : "Достижения науки и техники АПК", 2009. - N 6. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Д073575/2009/6)
Додаткові точки доступу:
Шелепов, В.Г.
Гурьянов, Ю.Г.
Еремеев, А.В.
Шевелева, А. В.
(Шифр в БД Д073575/2009/6)
Додаткові точки доступу:
Шелепов, В.Г.
Гурьянов, Ю.Г.
Еремеев, А.В.
Шевелева, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|