
>
637.38:579.67
Пашук, К. В.Розвиток лактобактерій у сирних продуктах з рослинними компонентами / К. В. Пашук, Г. Ф. Насирова, Н. Ф. Кігель //
Пашук, К. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 3. - С. 63-65. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/3)
Ключові слова: сироваріння -- молочна суміш -- бактеріальна закваска -- чисельність молочнокислих бактерій -- чисельність лактобактерій -- сироварение -- молочная смесь -- численность молочнокислых бактерий -- численность лактобактерий --
Анотація:
Исследована динамика изменения численности лактобактерий в сырных продуктах с растительными компонентами на разных этапах технологического процесса. Установлено, что замена 30% молочного жира его заменителями обусловливала угнетение развития лактобактерий при вызревании сырных продуктов, тогда как внесение изолята соевого белка положительно влияло на развитие лактобактерий заквашивального препарата.
Досліджено динаміку змін чисельності лактобактерій у сирних продуктах з рослинними компонентами на різних етапах технологічного процесу. Установлено, що заміщення 30% молочного жиру його замінниками зумовлювало пригнічення розвитку лактобактерій під час визрівання сирних продуктів, тоді як унесення ізоляту соєвого білка позитивно вплинуло на розвиток латкобактерій заквашувального препарату.
Додаткові точки доступу:
Насирова, Г. Ф.
Кігель, Н. Ф.
(Шифр в БД В014345/2012/3)
УДК | |
637.38:579.67 | |
637.38 | |
579.67 |
Ключові слова: сироваріння -- молочна суміш -- бактеріальна закваска -- чисельність молочнокислих бактерій -- чисельність лактобактерій -- сироварение -- молочная смесь -- численность молочнокислых бактерий -- численность лактобактерий --
Анотація:
Исследована динамика изменения численности лактобактерий в сырных продуктах с растительными компонентами на разных этапах технологического процесса. Установлено, что замена 30% молочного жира его заменителями обусловливала угнетение развития лактобактерий при вызревании сырных продуктов, тогда как внесение изолята соевого белка положительно влияло на развитие лактобактерий заквашивального препарата.
Досліджено динаміку змін чисельності лактобактерій у сирних продуктах з рослинними компонентами на різних етапах технологічного процесу. Установлено, що заміщення 30% молочного жиру його замінниками зумовлювало пригнічення розвитку лактобактерій під час визрівання сирних продуктів, тоді як унесення ізоляту соєвого білка позитивно вплинуло на розвиток латкобактерій заквашувального препарату.
Додаткові точки доступу:
Насирова, Г. Ф.
Кігель, Н. Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|