Інноваційні підходи щодо розвитку цукробурякової галузі / О. М. Рибаченко //
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - . - N1. - С. 103-108.
(Шифр в БД Е737270/2012/1)
Анотація:
Запропоновано схему диверсифікації виробництва в цукробуряковій галузі Вінницької області. Визначено пріоритетні напрями розширення профілю виробночої діяльності, розроблено різні технологічні й організаційні моделі налагодження виробництва біоетанолу в регіоні з використанням продукції цукробурякової галузі. Розраховано виробничі можливості цукрових і спиртових підприємств області за умови їх модернізації та реконструкції.
Предложена схема диверсификации производства в свеклосахарной отрасли Винницкой области. Определены приоритетные направления расширения профиля производственной деятельности, разработаны различные технологические и организационные модели налаживания производства биоэтанола в регионе с использованием продукции свеклосахарной отрасли. Рассчитаны производственные возможности сахарных и спиртовых заводов области в условие их модернизации и реконструкции.