
>
Лепихина, О. Е.Влияние технологических факторов производства молочных продуктов на нативность биологически активных белков комплекса катионные белки молока + куриный лизоцим / О. Е. Лепихина, Н. А. Тихомирова, Г. С. Комолова //
Лепихина, О. Е.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N5. - С. 40-42.
(Шифр в БД Х775324/2008/5)
Ключові слова: молочные продукты --
Додаткові точки доступу:
Тихомирова, Н.А.
Комолова, Г.С.
(Шифр в БД Х775324/2008/5)
Ключові слова: молочные продукты --
Додаткові точки доступу:
Тихомирова, Н.А.
Комолова, Г.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|