>
664.68
Технологические аспекты производства изделий из заварного теста [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 8. - С. 24-25.
(Шифр в БД Х279026/2017/8)
Ключові слова: заварные полуфабрикаты -- заварні напівфабрикати -- улучшитель "заварное тесто" -- поліпшувач "заварне тісто" -- заварное тесто -- заварне тісто -- технология -- технологія -- выпечка -- випічка -- брак --
(Шифр в БД Х279026/2017/8)
| УДК | |
| 664.68 |
Ключові слова: заварные полуфабрикаты -- заварні напівфабрикати -- улучшитель "заварное тесто" -- поліпшувач "заварне тісто" -- заварное тесто -- заварне тісто -- технология -- технологія -- выпечка -- випічка -- брак --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|