>
Рассмотрим подробнее способ домашнего изготовления сахарных глазурей и паст //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 4. - С. 44-47.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: глазурь -- паста -- глазур -- паста --
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: глазурь -- паста -- глазур -- паста --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|