
>
658.62(075)
Литвинова, В. А.Качество и пищевая ценность специализированных мясных полуфабрикатов / В. А. Литвинова, Е. В. Журавко //
Литвинова, В. А.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 9. - С. 32-33 . - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: органолептическая оценка -- мясные полуфабрикаты -- геродиетическое питание -- мясо ягненка -- органолептична оцінка -- м’ясні напівфабрикати -- геродієтичне харчування -- м’ясо ягняти --
Анотація:
Цель настоящей работы - создание функциональных рубленых мясных полуфабрикатов из ягнятины для людей пожилого и преклонного возраста.
Мета цієї роботи - створення функціональних рубаних м'ясних напівфабрикатів з ягнятини для людей літнього і похилого віку.
Додаткові точки доступу:
Журавко, Е. В.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК | |
658.62(075) |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Ключові слова: органолептическая оценка -- мясные полуфабрикаты -- геродиетическое питание -- мясо ягненка -- органолептична оцінка -- м’ясні напівфабрикати -- геродієтичне харчування -- м’ясо ягняти --
Анотація:
Цель настоящей работы - создание функциональных рубленых мясных полуфабрикатов из ягнятины для людей пожилого и преклонного возраста.
Мета цієї роботи - створення функціональних рубаних м'ясних напівфабрикатів з ягнятини для людей літнього і похилого віку.
Додаткові точки доступу:
Журавко, Е. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|