
>
Перспективи збагачення хлібобулочних виробів плодово-ягідною сировиною / В. Махинько [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 7/8. - С. 3-6. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: хімічний склад плодово-ягідної сировини -- хлібобулочні вироби -- добавки -- химический состав плодово-ягодного сырья -- хлебобулочные изделия -- добавки --
Додаткові точки доступу:
Махинько, В.
Махинько, Л.В.
Черниш, Л.
Дідик, І.
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: хімічний склад плодово-ягідної сировини -- хлібобулочні вироби -- добавки -- химический состав плодово-ягодного сырья -- хлебобулочные изделия -- добавки --
Додаткові точки доступу:
Махинько, В.
Махинько, Л.В.
Черниш, Л.
Дідик, І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|