>
Минорова, А. В.Использование концентрата сывороточного протеина и казеината при производстве йогуртов и молочных десертов / А. В. Минорова, О. П. Недоризанюк, Н. Л. Крушельницкая //
Минорова, А. В.
Молочное дело. - Киев : ЧП "Корсар", 2008. - N 11.
(Шифр в БД М549397/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Недоризанюк, О.П.
Крушельницкая, Н.Л.
(Шифр в БД М549397/2008/11)
Додаткові точки доступу:
Недоризанюк, О.П.
Крушельницкая, Н.Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|