
>
Фалендиш, Н. О.Використання нетрадиційної сировини в хлібопечінні [Текст] / Н. О. Фалендиш //
Фалендиш, Н. О.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2018. - N3. - С. 40-42.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2018/3)
Ключові слова: екстрагування -- экстрагирование -- кокосове борошно -- кокосовая мука -- фітоекстракт чебрецю -- фитоэкстракт чабреца -- фізіологічні властивості -- физиологические особенности -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- якість виробів -- качество изделий --
(Шифр в БД Х367526/2018/3)
Ключові слова: екстрагування -- экстрагирование -- кокосове борошно -- кокосовая мука -- фітоекстракт чебрецю -- фитоэкстракт чабреца -- фізіологічні властивості -- физиологические особенности -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- якість виробів -- качество изделий --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|