>
Сергеева, Н. К.Использование функциональных ингредиентов в преготовлении кремовых начинок для шоколадных изделий / Н. К. Сергеева, Ю. А. Тырсин //
Сергеева, Н. К.
Пищевая промышленность : Ежемес. научно-производств. журнал. - 2008. - №9. - С. 74-75. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Тырсин, Ю.А.
(Шифр в БД П698712/2008/9)
Додаткові точки доступу:
Тырсин, Ю.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|