
>
Екструдовані висівки - перспективна сировина для хлібопечення / В.М. Махинько [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2013. - N 6. - С. 73-74. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2013/6)
Ключові слова: висівки -- екструзія -- тісто -- харчова цінність -- якість -- отруби -- экструзия -- тесто -- пищевая ценность -- качество --
Анотація:
Запропоновано нову сировину для хлібопекарського виробництва - екструдовані висівки. Показано, що їхнє внесення в кількості 10-20% вимагає підвищення вологості тіста на 1,5-2,5 %. Розраховано, що вироби із висівками мають підвищений вміст харчових волокон, вітамінів і мінеральних речовин.
Предложено новое сырье для хлебопекарного производства - экструдированные отруби. Показано, что их внесение в количестве 10-20% требует повышения влажности теста на 1,5-2,5%. Рассчитано, что изделия из отрубями имеют повышенное содержание пищевых волокон, витаминов и минеральных веществ.
Додаткові точки доступу:
Махинько, В.М.
Махинько, Л.В.
Подобій, О.В.
Піонтківська, М. О.
(Шифр в БД Х367526/2013/6)
Ключові слова: висівки -- екструзія -- тісто -- харчова цінність -- якість -- отруби -- экструзия -- тесто -- пищевая ценность -- качество --
Анотація:
Запропоновано нову сировину для хлібопекарського виробництва - екструдовані висівки. Показано, що їхнє внесення в кількості 10-20% вимагає підвищення вологості тіста на 1,5-2,5 %. Розраховано, що вироби із висівками мають підвищений вміст харчових волокон, вітамінів і мінеральних речовин.
Предложено новое сырье для хлебопекарного производства - экструдированные отруби. Показано, что их внесение в количестве 10-20% требует повышения влажности теста на 1,5-2,5%. Рассчитано, что изделия из отрубями имеют повышенное содержание пищевых волокон, витаминов и минеральных веществ.
Додаткові точки доступу:
Махинько, В.М.
Махинько, Л.В.
Подобій, О.В.
Піонтківська, М. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|