
>
664.641.1
Гук, П.Макаронсы требуют индивидуального подхода [Текст] / П. Гук //
Гук, П.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 9. - С. 44-45.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
Ключові слова: нишевая мука -- нішеве борошно -- производство макаронсов -- виробництво макаронсів --
Анотація:
О спросе харьковчан на изделия из нишевой муки и производстве их в сети пекарен-кондитерских "Крендель" рассказал ее шеф-кондитер Руслан Дюков.
Про попит харків'ян на вироби з нішевого борошна і виробництві їх в мережі пекарень-кондитерських "Крендель" розповів її шеф-кондитер Руслан Дюков.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
УДК | |
664.641.1 |
Ключові слова: нишевая мука -- нішеве борошно -- производство макаронсов -- виробництво макаронсів --
Анотація:
О спросе харьковчан на изделия из нишевой муки и производстве их в сети пекарен-кондитерских "Крендель" рассказал ее шеф-кондитер Руслан Дюков.
Про попит харків'ян на вироби з нішевого борошна і виробництві їх в мережі пекарень-кондитерських "Крендель" розповів її шеф-кондитер Руслан Дюков.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|