>
Евдокимова, О. В.Концепция формирования инновационной деятельности при производстве функциональных продуктов питания / О. В. Евдокимова, Е. В. Лаврушина //
Евдокимова, О. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 3. - Библиогр.: с. 51.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Додаткові точки доступу:
Лаврушина, Е.В.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Додаткові точки доступу:
Лаврушина, Е.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|