
>
Хамнаева, Н. И.Влияние импульсной электронно-пучковой обработки на биологическую ценность молока и молочной сыворотки : / Н. И. Хамнаева, Д. М. Батуева, Э. К. Данжеева //
Хамнаева, Н. И.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 5. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
Додаткові точки доступу:
Батуева, Д. М.
Данжеева, Э. К.
(Шифр в БД Х775324/2011/5)
Додаткові точки доступу:
Батуева, Д. М.
Данжеева, Э. К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|