
>
636.087.1
Доморощенкова, М.Об изменениях в стандартизации соевого шрота / М. Доморощенкова //
Доморощенкова, М.
Комбикорма : науч.-техн. журн. . - 2011. - N 8. - С. 69-70. - ISSN 0235-2605.
(Шифр в БД К367144/2011/8)
Рубрики:
Кормовиробництво
Кормопроизводство
Росія
Россия
Ключові слова: тостированный соевый шрот -- содержание соевого протеина -- активность уреазы -- растворимый протеин -- концентрат соевого белка -- тостований соєвий шрот -- вміст соєвого протеїну -- активність уреази -- розчинний протеїн -- концентрат соєвого білку --
Анотація:
Проведен анализ современных требований к качеству соевого шрота и показана актуальность разработки нового отечественного стандарта на соевый шрот кормовой тостированный. В новом ГОСТ 53799-2010 впервые предусмотрена классификация соевого шрота по 6 маркам в зависимости от содержания сырого протеина, сырой клетчатки и сырого жира.
Проведено аналіз вимог до якості соєвого шроту і показана актуальність розробки нового вітчизняного стандарту на соєвий шрот кормовий тостований. У новому ГОСТ 53799-2010 уперше передбачена класифікація соєвого шроту за 6 марками залежно від змісту сирого протеїну, сирої клітковини та сирого жиру.
(Шифр в БД К367144/2011/8)
УДК | |
636.087.1 |
Рубрики:
Кормовиробництво
Кормопроизводство
Росія
Россия
Ключові слова: тостированный соевый шрот -- содержание соевого протеина -- активность уреазы -- растворимый протеин -- концентрат соевого белка -- тостований соєвий шрот -- вміст соєвого протеїну -- активність уреази -- розчинний протеїн -- концентрат соєвого білку --
Анотація:
Проведен анализ современных требований к качеству соевого шрота и показана актуальность разработки нового отечественного стандарта на соевый шрот кормовой тостированный. В новом ГОСТ 53799-2010 впервые предусмотрена классификация соевого шрота по 6 маркам в зависимости от содержания сырого протеина, сырой клетчатки и сырого жира.
Проведено аналіз вимог до якості соєвого шроту і показана актуальність розробки нового вітчизняного стандарту на соєвий шрот кормовий тостований. У новому ГОСТ 53799-2010 уперше передбачена класифікація соєвого шроту за 6 марками залежно від змісту сирого протеїну, сирої клітковини та сирого жиру.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|