
>
631.363.1
Детистова, О. И.Экспертная оценка качества заготовки и хранения кормов [Текст] / О. И. Детистова, Д. В. Иванов //
Детистова, О. И.
Механизация и электрификация сел. хоз-ва : теорет. и науч.-практ. журн. - 2010. - N 1. - С. 13-14. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД М218069/2010/1)
Ключові слова: травяной корм -- качество -- ранжирование факторов -- коэффициент конкордации -- трав’яний корм -- якість -- ранжування чинників -- коефіцієнт конкордації --
Анотація:
Приведены реультаты экспертной оценки влияния факторов на качество травяных кормов в процессе их заготовки, приготовления, хранения и использования.
Наведено реультате експертної оцінки впливу факторів на якість трав'яних кормів в процесі їх заготівлі, приготування, зберігання та використання.
Додаткові точки доступу:
Иванов, Д.В.
(Шифр в БД М218069/2010/1)
УДК | |
631.363.1 |
Ключові слова: травяной корм -- качество -- ранжирование факторов -- коэффициент конкордации -- трав’яний корм -- якість -- ранжування чинників -- коефіцієнт конкордації --
Анотація:
Приведены реультаты экспертной оценки влияния факторов на качество травяных кормов в процессе их заготовки, приготовления, хранения и использования.
Наведено реультате експертної оцінки впливу факторів на якість трав'яних кормів в процесі їх заготівлі, приготування, зберігання та використання.
Додаткові точки доступу:
Иванов, Д.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|