
>
Замішування тіста у двошвидкісних машинах - шлях до покращання якості виробів / В. І. Дробот [и др.] //
Хранение и перераб. зерна. - Днепропетровск : ООО ИА "АПК-ЗЕРНО", 2008. - N 3. - Библиогр.: с. 43.
(Шифр в БД Х367526/2008/3)
Ключові слова: хлебопечение --
Додаткові точки доступу:
Дробот, В.І.
Ковальов, О.В.
Литовченко, І.М.
Тесля О.Д. інженер, О.Д. інженер, Національний ун-т харчових технологій
Мельниченко В.П., В.П., технолог ВАТ "Концерн Хлібпром"
(Шифр в БД Х367526/2008/3)
Ключові слова: хлебопечение --
Додаткові точки доступу:
Дробот, В.І.
Ковальов, О.В.
Литовченко, І.М.
Тесля О.Д. інженер, О.Д. інженер, Національний ун-т харчових технологій
Мельниченко В.П., В.П., технолог ВАТ "Концерн Хлібпром"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|