
>
Мука пшеничная [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 5. - С. 30-31.
(Шифр в БД Х279026/2016/5)
Ключові слова: маркировка -- маркування -- масса нетто -- влажность -- вологість -- зольность -- клейковина -- выпечка хлеба --
Анотація:
Тестирование 7 марок пшеничной муки: Богумила, Веселый Кок, Дніпромлин, Добродія, Київмлин, Такіда, Хуторок.
Тестування 7 марок пшеничного борошна: Богуміла, Веселий Кок, Дніпромлин, Добродія, Київмлин, Такіда, Хуторок.
(Шифр в БД Х279026/2016/5)
Ключові слова: маркировка -- маркування -- масса нетто -- влажность -- вологість -- зольность -- клейковина -- выпечка хлеба --
Анотація:
Тестирование 7 марок пшеничной муки: Богумила, Веселый Кок, Дніпромлин, Добродія, Київмлин, Такіда, Хуторок.
Тестування 7 марок пшеничного борошна: Богуміла, Веселий Кок, Дніпромлин, Добродія, Київмлин, Такіда, Хуторок.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|