>
Елькина, А.Торты готовят по особым случаям и каждый из них отличается формой и содержимым / А. Елькина //
Елькина, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 12. - С. 46-48.
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: торты -- свадебный каравай -- украшение -- глазурь -- торти -- весільний коровай -- прикраса -- глазур --
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: торты -- свадебный каравай -- украшение -- глазурь -- торти -- весільний коровай -- прикраса -- глазур --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|