
>
636.5:001
Терещенко, О. В.Напрями розвитку галузі птахівництва [Текст] / О. В. Терещенко, О. О. Катеринич, С. М. Панькова //
Терещенко, О. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2015. - N 5. - С. 27-30. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2015/5)
Ключові слова: птахівництво -- птицеводство -- м’ясо птиці -- мясо птицы -- харчові яйця -- пищевые яйца --
Анотація:
Оцінено сучасний стан галузі птахівництва. Спрогнозовано зростання на душу населення у 2020 р. виробництва м’яса птиці до 42 кг, яєць - до 565,1 шт. Удосконалення організаційно-економічних умов і нормативно-правової бази згідно з чинними світовими стандартами дасть змогу збільшити валове виробництво яєць і м’яса та підвищити експортний потенціал країни.
Оценено современное состояние отрасли птицеводства. Спрогнозировано рост на душу населения в 2020 г. производства мяса птицы до 42 кг, яиц - до 565,1 шт. Совершенствование организационно-экономических условий и нормативно-правовой базы в соответствии с действующими мировыми стандартами позволит увеличить валовое производство яиц и мяса и повысить экспортный потенциал страны.
Додаткові точки доступу:
Катеринич, О. О.
Панькова, С. М.
(Шифр в БД В014345/2015/5)
УДК | |
636.5:001 | |
636.5 | |
001 |
Ключові слова: птахівництво -- птицеводство -- м’ясо птиці -- мясо птицы -- харчові яйця -- пищевые яйца --
Анотація:
Оцінено сучасний стан галузі птахівництва. Спрогнозовано зростання на душу населення у 2020 р. виробництва м’яса птиці до 42 кг, яєць - до 565,1 шт. Удосконалення організаційно-економічних умов і нормативно-правової бази згідно з чинними світовими стандартами дасть змогу збільшити валове виробництво яєць і м’яса та підвищити експортний потенціал країни.
Оценено современное состояние отрасли птицеводства. Спрогнозировано рост на душу населения в 2020 г. производства мяса птицы до 42 кг, яиц - до 565,1 шт. Совершенствование организационно-экономических условий и нормативно-правовой базы в соответствии с действующими мировыми стандартами позволит увеличить валовое производство яиц и мяса и повысить экспортный потенциал страны.
Додаткові точки доступу:
Катеринич, О. О.
Панькова, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|