
>
Стартові культури для заквасок від компанії Lesaffre [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 4. - С. 24-25.
(Шифр в БД Х279026/2016/4)
Ключові слова: виробництво хліба -- производство хлеба -- закваски -- "саф-левен" lv1 --
(Шифр в БД Х279026/2016/4)
Ключові слова: виробництво хліба -- производство хлеба -- закваски -- "саф-левен" lv1 --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|