
>
637.524
Башкірова, А. К.Структурно-механічні властивості сирокопчених ковбас при зберіганні / А. К. Башкірова //
Башкірова, А. К.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2010. - N 6. - С. 67-69. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/6)
Ключові слова: втрата вологи -- зміни пружності --
Анотація:
Досліджено структурно-механічні зміни під час зберігання сирокопчених ковбас, запакованих у модифіковану атмосферу (МА), вакуум та без пакування. Встановлено, що пакування у вакуум або МА не призводить до істотних змін структурно-механічних показників під час зберігання сирокопчених ковбас порівняно з їх зберіганням без пакування.
Исследованы структурно-механические изменения во время хранения сырокопченых колбас, упакованных в модифицированную атмосферу (МА), вакуум и без упаковки. Установлено, что упаковывание в вакуум или МА не приводит к существенным изменениям структурно-механических показателей во время хранения сырокопченых колбас по сравнению с их хранением без упаковки.
(Шифр в БД В014345/2010/6)
УДК | |
637.524 |
Ключові слова: втрата вологи -- зміни пружності --
Анотація:
Досліджено структурно-механічні зміни під час зберігання сирокопчених ковбас, запакованих у модифіковану атмосферу (МА), вакуум та без пакування. Встановлено, що пакування у вакуум або МА не призводить до істотних змін структурно-механічних показників під час зберігання сирокопчених ковбас порівняно з їх зберіганням без пакування.
Исследованы структурно-механические изменения во время хранения сырокопченых колбас, упакованных в модифицированную атмосферу (МА), вакуум и без упаковки. Установлено, что упаковывание в вакуум или МА не приводит к существенным изменениям структурно-механических показателей во время хранения сырокопченых колбас по сравнению с их хранением без упаковки.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|