
>
Зубцов, В. А.Биологические и физико-химические основы использования льняной муки для разработки хлебобулочных изделий / В. А. Зубцов, И. Э. Миневич //
Зубцов, В. А.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Миневич, И. Э.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Миневич, И. Э.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|