
>
Тесля, О. Д.Перетравлюваність білків і вуглеводів хлібобулочних виробів за вдосконаленого безопарного способу приготування тіста / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко //
Тесля, О. Д.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 9. - С. 57-58. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/9)
Додаткові точки доступу:
Дробот, В.І.
Бондаренко, Ю.В.
(Шифр в БД Х367526/2010/9)
Додаткові точки доступу:
Дробот, В.І.
Бондаренко, Ю.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|