>
Болотов, В. М.Черносмородиновый краситель - источник антиоксидантов при производстве кондитерских изделий / В. М. Болотов, П. Н. Саввин //
Болотов, В. М.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 8. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2010/8)
Додаткові точки доступу:
Саввин, П.Н.
(Шифр в БД П698712/2010/8)
Додаткові точки доступу:
Саввин, П.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|