637.1:66.065.2
Пищевые добавки на основе молочной кислоты и лактатов в технологии йогурта / В. В. Евелева, А. Л. Рублев, Л. А. Забодалова //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 4. - С. 58-61. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/4)
УДК
637.1:66.065.2

Ключові слова: комплексные лактатсодержащие пищевые добавки -- комплексні харчові добавки, що містять лактат -- технология йогурта -- технологія йогурту --
Анотація:
Представлены результаты исследований по применению новых комплексных пищевых добавок в технологии йогурта. Показана возможность эффективного применения новых добавок с целью получения продукции улучшенного качества.
Представлені результати досліджень щодо застосування нових комплексних харчових добавок в технології йогурту. Показано можливість ефективного застосування нових добавок з метою отримання продукції поліпшеної якості.
Додаткові точки доступу: