664.643.1
Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва [Текст] / Т. В. Гуштан, І. Я. Стадник //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N11. - С. 57-60. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/11)
УДК
664.643.1

Ключові слова: харчове виробництво -- пищевое производство -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- міні-виробництва -- мини-производства -- переваги -- преимущества -- технологічні процеси -- технологические процессы -- принцип системності -- принцип системности -- управління -- управление --
Анотація:
Розглянуто складну систему виробництва продуктів харчування і роль об’єднання інформаційних, матеріальних та нематеріальних ресурсів. Сучасний етап оптимальних рішень на міні-виробництві вимагає своєчасного аналізу з урахуванням ефекту взаємодії компонентів технологічної системи та постійного пошуку нових методів та засобів удосконалення продукції і її розширення в асортименті.
Рассмотрена сложная система производства продуктов питания и роль объединения информационных, материальных и нематериальных ресурсов. Современный этап оптимальных решений на мини-производстве требует своевременного анализа с учетом эффекта взаимодействия компонентов технологической системы и постоянного поиска новых методов и средств совершенствования продукции и ее расширение в ассортименте.
Додаткові точки доступу: