
>
664.643.1
Гуштан, Т. В.Виробничі стратегії та концепції організації міні-виробництва [Текст] / Т. В. Гуштан, І. Я. Стадник //
Гуштан, Т. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N11. - С. 57-60. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/11)
Ключові слова: харчове виробництво -- пищевое производство -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- міні-виробництва -- мини-производства -- переваги -- преимущества -- технологічні процеси -- технологические процессы -- принцип системності -- принцип системности -- управління -- управление --
Анотація:
Розглянуто складну систему виробництва продуктів харчування і роль об’єднання інформаційних, матеріальних та нематеріальних ресурсів. Сучасний етап оптимальних рішень на міні-виробництві вимагає своєчасного аналізу з урахуванням ефекту взаємодії компонентів технологічної системи та постійного пошуку нових методів та засобів удосконалення продукції і її розширення в асортименті.
Рассмотрена сложная система производства продуктов питания и роль объединения информационных, материальных и нематериальных ресурсов. Современный этап оптимальных решений на мини-производстве требует своевременного анализа с учетом эффекта взаимодействия компонентов технологической системы и постоянного поиска новых методов и средств совершенствования продукции и ее расширение в ассортименте.
Додаткові точки доступу:
Стадник, І. Я.
(Шифр в БД Х367526/2016/11)
УДК | |
664.643.1 |
Ключові слова: харчове виробництво -- пищевое производство -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- міні-виробництва -- мини-производства -- переваги -- преимущества -- технологічні процеси -- технологические процессы -- принцип системності -- принцип системности -- управління -- управление --
Анотація:
Розглянуто складну систему виробництва продуктів харчування і роль об’єднання інформаційних, матеріальних та нематеріальних ресурсів. Сучасний етап оптимальних рішень на міні-виробництві вимагає своєчасного аналізу з урахуванням ефекту взаємодії компонентів технологічної системи та постійного пошуку нових методів та засобів удосконалення продукції і її розширення в асортименті.
Рассмотрена сложная система производства продуктов питания и роль объединения информационных, материальных и нематериальных ресурсов. Современный этап оптимальных решений на мини-производстве требует своевременного анализа с учетом эффекта взаимодействия компонентов технологической системы и постоянного поиска новых методов и средств совершенствования продукции и ее расширение в ассортименте.
Додаткові точки доступу:
Стадник, І. Я.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|