
>
Антиоксидантные свойства концентрированных экстрактов из продуктов переработки ягод семейства брусничных / С. Н. Кравченко [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 6. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: плоды -- ягоды -- антиоксиданты --
Додаткові точки доступу:
Кравченко, С. Н.
Столетова, А. А.
Попов, А. М.
Сарафанов, А. А.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: плоды -- ягоды -- антиоксиданты --
Додаткові точки доступу:
Кравченко, С. Н.
Столетова, А. А.
Попов, А. М.
Сарафанов, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|